Κόσμος

Σάλος στη Γαλλία για το ριάλιτι με «τεστ» παρθενίας (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία η προβολή του ριάλιτι «Incredible Gypsy Weddings», στο οποίο οι τσιγγάνες νύφες αναγκάζονται να αποδεικνύουν την παρθενία τους πριν από τον γάμο.

Σύμφωνα με το BBC, η υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, αρμόδια για θέματα Ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και για την αντιμετώπιση των διακρίσεων, Μαρλέν Σιαπά, έστειλε επιστολή στο τηλεοπτικό συμβούλιο της Γαλλίας, εκφράζοντας την οργή της για τον τρόπο που το ριάλιτι παρουσιάζει το παραδοσιακό τσιγγάνικο έθιμο, που θέλει τις γυναίκες συγγενείς της νύφης να την εξετάζουν πριν τον γάμο.

Το γαλλικό ριάλιτι, που προβάλλεται στο κανάλι TFX, είναι εμπνευσμένο από το εξίσου διαβόητο αγγλικό πρόγραμμα του Channel 4 «Big Fat Gypsy Weddings». Το γαλλικό πρόγραμμα παρακολουθεί το φλερτ και τον γάμο σε μια κοινότητα τσιγγάνων που ζει στο Περπινιάν.

«Σε αυτό το κρεβάτι, μια κατάλληλα εκπαιδευμένη γυναίκα ελέγχει την αντίσταση του υμένα της Naomi», ακούστηκε στο ριάλιτι, «η τελετή με το χαρτομάντιλο είναι πατροπαράδοτη και αναπόφευκτη. Αν η Naomi αποδειχτεί πως είχε σεξουαλικές σχέσεις, ο γάμος θα ακυρωθεί».

Πάρτε μία… γεύση από το ριάλιτι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ηχηρή παρέμβαση της Ζιζέλ Πελικό για απόφαση – σκάνδαλο με ανήλικους βιαστές στη Βρετανία: «Ο βιασμός είναι έγκλημα»
«Είμαι βαθιά σοκαρισμένη που αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν ουσιαστικά να κερδίσουν ξανά την ελευθερία τους, τη στιγμή που τα θύματα υποφέρουν τόσο σκληρά» είπε η γυναίκα - σύμβολο της Γαλλίας
Η Ζιζέλ Πελικό
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο – «Έκανε πτήση περίπου 80 χιλιομέτρων» λένε οι Νοτιοκορεάτες
Πρόκειται για την πρώτη γνωστή εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα μετά τις 19 Απριλίου, όταν η χώρα είχε κάνει δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μικρού βεληνεκούς
Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα
Στην κόψη του ξυραφιού ξανά ΗΠΑ και Ιράν: Αμερικανικές επιθέσεις σε πυραυλικές εγκαταστάσεις και πλοία
Για αυτοάμυνα κάνουν λόγο οι ΗΠΑ σχετικά με τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν - Ο Τραμπ χαρακτήρισε το εμπλουτισμένο ουράνιο «πυρηνική σκόνη», τονίζοντας ότι η τύχη του αποτελεί βασικό όρο στις διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη
Πύραυλος