Πολιτική

Έγινε κουμπάρα η Φώφη Γεννηματά – Ποιο ζευγάρι πάντρεψε

Ο νεαρός Τρικαλινός επιχειρηματίας και στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Ηλιάδης ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Ρία Ακρίβου.

Μάρτυρες στο γάμο η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. και επιστήθια φίλη του γαμπρού Φώφη Γεννηματά και η Κατερίνα Τσίκου, σύζυγος του συνεταίρου του Γιώργου Ηλιάδη στις επιχειρήσεις, Νότη Αθανασίου.

O γάμος τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε στενό κύκλο και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο Δημαρχείο της Βούλας όπως γράφει το trikalavoice.gr.

Γιώργος Ηλιάδης και Ρία Ακρίβου δέχθηκαν ευχές… διαδικτυακές κυρίως, από συγγενείς και φίλους γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα την επιθετικότητά της
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας καταδίκασε έντονα την παραβίαση του εναέριου χώρου της Εσθονίας από τρία ρωσικά μαχητικά, τονίζοντας ότι «η τρίτη φορά είναι μοτίβο» και όχι σύμπτωση
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης στο Σ.Α. του ΟΗΕ 2