Κόσμος

Ιταλία: 13.158 κρούσματα κορονοϊού και 217 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας ανακοίνωσε την Κυριακή (25/4) ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 13.158 νέα κρούσματα κορονοϊού και 217 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Από την αρχή της πανδημίας, στη χώρα έχουν μολυνθεί 3.962.674 άνθρωποι και 119.238 έχουν χάσει τη ζωή τους.

Συνολικά, στην Ιταλία πραγματοποιήθηκαν 239.482 διαγνωστικά τεστ, το 5,5% από τα οποία ήταν θετικό στον κορονοϊό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 4,3%, τα κρούσματα 13.817 και 322 οι θάνατοι.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της Ιταλίας σήμερα οι ασθενείς μεCovid-19 είναι 32 λιγότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 309 λιγότεροι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στη Βόρεια Γαλλία - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες ο πρώτος απολογισμός
Συγκλονιστικό βίντεο - Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο μετά από αδιαθεσία και έπεσε σε βεράντα πιτσαρίας στη Νορμανδία
Γαλλία
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες