Κόσμος

Γερμανία: 22.231 κρούσματα κορονοϊού και 312 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 22.231 τις προηγούμενες 24 ώρες. Οι μολύνσεις στη χώρα «αγγίζουν» πλέον, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, τις 3.332.532. 

Παράλληλα, το τελευταίο 24ωρο υπέκυψαν ακόμη 312 ασθενείς με κορονοϊό. Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στη Γερμανία φθάνει μέχρι στιγμής τους 82.280 νεκρούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS