Αθλητικά

Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» της Γουλβς ο Μαρτίνς

 Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και οι “σειρήνες” από το εξωτερικό έχουν αρχίσει ξανά για αυτόν.

Η αγγλική Γουλβς φέρεται να τον έχει αυτή τη φορά στο “στόχαστρό” της τον Πορτογάλο τεχνικό, ως πιθανό αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος φέρεται κοντά στη μετεγγραφή του στην Τότεναμ.

Το “ΦΩΣ των Σπορ” αναφέρει μάλιστα ότι δεν αποκλείεται να έχει ήδη υπάρξει και επαφή της Γουλβς με τον Μαρτίνς, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, με ένα ενδεχόμενο deal να προβλέπει και πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ