Χωρίς κατηγορία

Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού η Σπυριδοπούλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξαιρετικά άτυχη στάθηκε η Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Η Ελληνίδα φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού και πέρα από τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, θα χάσει και το Eurobasket.

Η 32χρονη αθλήτρια δεν θα προλάβει να βοηθήσει την Εθνική μα ομάδας το καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς