Ελλάδα

Από στεφανιαία νόσο και όχι από το εμβόλιο της Astrazeneca ο θάνατος της 65χρονης στο Ίλιον

Ανακοινώσεις σχετικά με την αιτία θανάτου της 65χρονης γυναίκας στο Ίλιον που πέθανε στα τέλη Μαρτίου λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca αναμένεται να γίνουν σήμερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αναμένται να ανακοινωθεί ότι ο θάνατος της γυναίκας δεν σχετίζεται με το εμβόλιο αλλά ότι δυστυχώς η 65χρονη έπασχε από στεφανιαία νόσο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 1