Media

Ερρίκος Πετιλόν: “Τα είπα όλα στον γιο μου και με συγχώρεσε που δεν ήμουν εκεί”

Ο Ερρίκος Πετιλόν πέρασε το κατώφλι του Αννίτα Κοίτα και μίλησε για τις εξαρτήσεις που είχε αλλά και πως είναι σήμερα η σχέση του με τον γιο του, αφότου του αποκάλυψε πράγματα για την ζωή του.

«Έχω κάνει λάθη και κοιτάω καθημερινά να μην με μαστιγώνω αλλά να με αγαπώ πιο πολύ… Έχω μετανιώσει, πιο πολύ δεν γίνεται… Έχω έναν γιο στα 26. Είναι πολύ καλή η σχέση μας και μου είπε ότι με συγχώρεσε. Αισθάνομαι ότι έκανα κάτι που έπρεπε να με συγχωρέσει σε σχέση με εμένα προς τον ίδιο.

Δεν μεγάλωσε μαζί μου. Έχω πολύ καλή επαφή και με αυτόν και με την μητέρα του. Η μητέρα του μου είπε ότι δεν θα του πω τίποτα, θα του τα πεις όλα όταν γίνει 18.

Πριν 2 χρόνια ήρθε να με δει και του τα ανέφερα όλα. Γιατί εγώ δεν ήμουν εκεί κοντά του. Πρόσφατα μου είπε σε έχω συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί. Συγκινούμαι που στο λέω. Το αντιλαμβάνεται και το έχει δουλέψει.

Με τις εξαρτήσεις τα κατάφερα, δεν έχω πλέον πισωγύρισμα. Δεν έχω περιθώρια λόγω υγείας κι ηλικίας. Έκανα πολύ χιλιόμετρο και κουράστηκα.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας και Κουτσελίνη πήραν αναβολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υπόθεση Μπάλντοκ
Τις επόμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση, δηλαδή σχετικά με ρεπορτάζ για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, θα κληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ για την εκπομπή «ΟΡΕΝ Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό.
Ο Γιώργος Λιάγκας