Ελλάδα

Τουρκία για Γενοκτονία Ποντίων: Δεν ξεχνάμε τις φρικαλεότητες της Ελλάδας

Δεν σέβεται την Ελλάδα, δεν σέβεται τη μνήμη εκείνων που σφαγιάστηκαν και ξεριζώθηκαν, δεν σέβεται ούτε και την ίδια την ιστορία η Τουρκία. Και ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων προκαλεί ξανά, κάνοντας λόγο για φρικαλεότητες της Ελλάδας.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η Τουρκία «κόβει και ράβει» την ιστορία στα μέτρα της. Δεν είναι, επίσης, η πρώτη φορά που προκαλεί με μια ανακοίνωση ανήμερα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το έκανε και φέτος το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Έβγαλε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την Ελλάδα για φρικαλεότητες (!) και για διαστρέβλωση της Ιστορίας!

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αν και δε πρέπει να ξεχνάμε τις άμεσες φρικαλεότητες που έχει διαπράξει η Ελλάδα σε αυτά τα εδάφη, απορρίπτουμε εντελώς τις αβάσιμες δηλώσεις του ελληνικού κοινοβουλίου και των αρχών με το πρόσχημα της επετείου της 19ης Μαΐου του 1919 που αποσκοπούν στη διαστρέβλωση της ιστορίας.

Ομοίως καταδικάζουμε τις προσπάθειες των αντι-τουρκικών ομάδων και συμφερόντων να εξαπατήσουν τρίτες χώρες προβάλλοντας τις κατηγορίες εκτός Ελλάδος που δεν έχουν καμία βάση».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εισέβαλε μαζί με συνεργάτες του στο γραφείο του Κυρανάκη στο υπουργείο Μεταφορών
«Εδώ μέσα είστε όλοι υπαλληλίσκοι μου, 40 χρόνια μπαίνω σε αυτό το Υπουργείο όποτε θέλω», φέρεται πως είπε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατά την εισβολή του στο υπουργείο
Θύμιος Λυμπερόπουλος 1