Κόσμος

Κορονοϊός: Στην Ιταλία επιτρέπονται οι χοροί αλλά με χρονόμετρο

Σε αποφάσεις για το πώς θα γίνονται εκδηλώσεις και τα μέτρα που θα εφαρμόζονται λόγω του κορονοϊού, προχώρησε η Ιταλία.

Σύμφωνα με την “Corriere della sera”, μεταξύ των μέτρων υπάρχουν και ειδικοί κανονισμοί για… τον χορό! Στις εκδηλώσεις που θα γίνονται σε κλειστούς χώρους, θα πρέπει να υπολογίζεται στην πίστα ένας άνθρωπος ανά 2 τ.μ. Οι χοροί, είτε ατομικοί είτε ζευγαριών, δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 15 λεπτά. Θα πρέπει, δηλαδή, το ζευγάρι να επιστρέψει στο τραπέζι του, ώστε να χορέψει κάποιος άλλος. Επιπλέον, προβλέπεται ο συχνός αερισμός του χώρου.   

Χθες η Ιταλία ανακοίνωσε 137 νεκρούς και 3.937 νέα κρούσματα κορονοϊού. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 45 λιγότεροι ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 439 λιγότεροι.

Σε ό,τι αφορά τις περιοχές με περισσότερα κρούσματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Λομβαρδία (666) και ακολουθούν η Καμπανία ( 483) με πρωτεύουσα την Νάπολη και το νησί της Σικελίας (375). Από την αρχή της πανδημίας καταγράφηκαν 4.201.827 μολύνσεις, και 125.622 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1