Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου – Άγνωστο με ποιο σκεύασμα

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και… πετάει στα σύννεφα!

Η 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την στιγμή του… τσιμπήματος, που έγινε χθες στο Λονδίνο.

«Χθες, έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε», έγραψε στο μήνυμά της.

Δείτε την ανάρτηση

Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα τζιν κι ένα λευκό t-shirt, όταν έκανε το εμβόλιο, εννιά μέρες μετά τον εμβολιασμό του συζύγου της με την πρώτη δόση.

click4more: Φιλαράκια: Ανάρτηση της Άνιστον κι ένα αποκαλυπτικό βίντεο «μαρτυρούν» τον αληθινό έρωτα «Ρέιτσελ» και «Ρος»

Αυτή την εβδομάδα, στην Βρετανία άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού στους πολίτες άνω των 30, ωστόσο δεν είναι σαφές γιατί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν το έκανε νωρίτερα, αφού οι Αρχές της χώρας είχαν επιτρέψει την δυνατότητα εμβολιασμού σε όσους είναι 38 και 39 ετών ήδη από τις 12 Μαΐου.

Επιπλέον, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν αποκάλυψαν ποιο σκεύασμα έκανε, όμως σύμφωνα με την Βρετανική Sun, εφόσον είναι κάτω των 40 ετών, οι πιθανότητες μοιράζονται στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
3
ΗΠΑ: Σάλος στο Fox News για τις δηλώσεις κατά των αστέγων – Ο Μπράιαν Κίλμιντ ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό του
Ο Μπράιαν Κίλμιντ σόκαρε σε ζωντανή μετάδοση προτείνοντας να χορηγούνται θανατηφόρες ενέσεις σε άστεγους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές – Μπροστά στην κατακραυγή, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
Ο Μπράιαν Κίλμιντ