Media

Ναταλία Γερμανού: «Άσχετοι άνθρωποι οργανώνουν συνέδρια…»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χείμαρρος η Ναταλία Γερμανού για το σεξιστικό σποτ στο συνέδριο Γονιμότητας.

Θύελλα αντιδράσεων στα social media από το ξεκίνημα της προβολής του προκάλεσε το σεξιστικό σποτ για το πρώτο συνέδριο γονιμότητας.

Το πρωί της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, επέλεξε η Ναταλία Γερμανού να εκφράσει με τρόπο αιχμηρό τη δική της θέση.

«Α δεν θα πάω σήμερα εκπομπή. Θα κάτσω να σκεφτώ πολύ σοβαρά «τι έκανα λάθος» γιατί «πέρασαν τα χρόνια και δούλευα» και «δεν βοήθησα την υπογεννητικότητα».

Άσχετοι άνθρωποι οργανώνουν συνέδρια για σοβαρά θέματα με λάθος τρόπο» μοιράστηκε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ναταλία Γερμανού για Σία Κοσιώνη: Ακροβατούσε μαγικά σε ένα τεντωμένο σχοινί συγκίνησης, ψυχραιμίας και ουσίας
«Δεν έσπασε η φωνή της καθόλου αλλά, αν κοιτούσες βαθιά μέσα στα μάτια της, είχε μία πολύ αδιόρατη κοκκινίλα και υγρασία» είπε η Ναταλία Γερμανού για την Σία Κοσιώνη
Η Ναταλία Γερμανού