Ελλάδα

Επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου: Πέταξαν πέτρες και ξύλα – Έσπασε η τζαμαρία (vid)

Στόχος αγνώστων έγινε το βράδυ της Κυριακής (13/6) το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές και να σπάσει η τζαμαρία του τμήματος. 

Ειδικότερα, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – κατά την διάρκεια της νύχτας εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά από τα γύρω στενά και πέταξε πέτρες και ξύλα κατά του αστυνομικού τμήματος. Από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές και έσπασε η τζαμαρία του τμήματος, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα