Κόσμος

Βραζιλία: Σχεδόν 2.500 νεκροί από κορονοϊό σε 24 ώρες

Το υπουργείο Υγείας στη Βραζιλία ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 2.495 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 98.832 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο μεγαλύτερο κράτος της Λατινικής Αμερικής έφθασε έτσι τους 498.499 νεκρούς επί συνόλου 17.801.482 μολύνσεων μέχρι εδώ, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου.

Η Βραζιλία θα ξεπεράσει επισήμως το μακάβριο ορόσημο των 500.000 νεκρών αν όχι σήμερα εντός ημερών, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί πλησιάζει με ταχύ ρυθμό το δυσοίωνο ορόσημο των 18 εκατομμυρίων, την ώρα που ειδικοί προειδοποιούν εναντίον του εφησυχασμού καθώς επαπειλείται νέο κύμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο