Χωρίς κατηγορία

Δημόκριτος 2021: «Πυρ και μανία» τα τεθωρακισμένα του Στρατού Ξηράς [pics]

Η τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Δημόκριτος 2021», επιπέδου τακτικού συγκροτήματος μηχανοκίνητου τάγματος πεζικού, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ξάνθης από τις 11 έως και τις 18 Ιουνίου, ενώ τα τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης του Στρατού Ξηράς «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην άσκηση συμμετείχαν ανθυπολοχαγοί όλων των όπλων και σωμάτων τάξεως 2020 της στρατιωτικής σχολής Ευελπίδων καθώς και τμήματα και μέσα της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «Πίνδος» και της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «2ο Σύνταγμα Ιππικού- Έφεσος».

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα και διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας