Ελλάδα

Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Έγιναν γνωστά σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την εισαγωγή μαθητών σε πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια.

Οι πίνακες με τη βαθμολογία των υποψηφίων για Πρότυπα Γυμνάσια και μη συνδεδεμένα Πρότυπα Λύκεια, αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ) (https://depps.minedu.gov.gr/?p=10344).

Για τους πίνακες κάθε σχολείου ξεχωριστά, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του σχολείου ενδιαφέροντός τους.

Μαθητές, γονείς και κηδεμόνες αγκάλιασαν και φέτος το θεσμό των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, με περισσότερες από 13.200 αιτήσεις. Τη φετινή ιδιαίτερη χρονιά, αναβαθμίστηκε και επεκτάθηκε το δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων σε όλη τη χώρα, με στόχο από κοινού τα σχολεία αυτά να συμβάλλουν στον καλύτερο εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την πιλοτική εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής, ώστε να καλλιεργηθούν και διαχυθούν οι βέλτιστες εκπαιδευτικές μέθοδοι, πρακτικές και εργαλεία σε ολόκληρο το εκπαιδευτικό σύστημα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, η διαδικασία εξετάσεων των Προτύπων, όπως και η κλήρωση των Πειραματικών Σχολείων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έγκυρα και έγκαιρα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, σε μαθητές και τις οικογένειές τους, στους εκπαιδευτικούς μας, στα στελέχη που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας. Καλή αρχή στους επιτυχόντες, καλή πρόοδο σε όλους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1