Κόσμος

Βραζιλία: Ασταμάτητος ο κορονοϊός – 1.857 νεκροί και πάνω από 65.000 νέα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 1.857 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 65.165 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη Βραζιλία, τη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής με 212 εκατ. κατοίκους, έφθασε έτσι μέχρι εδώ τους 521.952 νεκρούς επί συνόλου 18.687.469 μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, που ειδικοί χαρακτηρίζουν υποτιμημένα.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ (πάνω από 604.000 νεκροί) και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο, πίσω από αυτούς που έχουν ανακοινώσει ΗΠΑ και Ινδία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Γάζα - Γιατρός κλήθηκε να αναγνωρίσει τα 9 παιδιά της που απανθρακώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό
Μόνο ένα παιδί, ο Αδάμ, κατάφερε να επιζήσει από τη βόμβα που έπεσε στο σπίτι τους, ενώ ο σύζυγος της παιδιάτρου, γιατρός και ο ίδιος, χαροπαλεύει στην εντατική
Τα παιδιά της παιδιάτρου στη Γάζα 12