Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλγα Φαρμάκη: Οι πρώτες της διακοπές με την επτά μηνών κόρη της

Όλγα Φαρμάκη: Οι πρώτες της διακοπές με την επτά μηνών κόρη της

Σε πελάγη ευτυχίας η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και fashion blogger, Όλγα Φαρμάκη, καθώς απολαμβάνει τις πρώτες διακοπές μαζί την επτά μηνών κόρη της.

Η δημοφιλής Όλγα Φαρμάκη, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κέρκυρα, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Οι φετινές διακοπές, πάντως, έχουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό, αφού πρόκειται για τις πρώτες διακοπές που η γνωστή fashion blogger και σχεδιάστρια μόδας τις περνά ως μανούλα.

Η Όλγα Φαρμάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Σταύρο Μαντόπουλο.

Από τη μέρα που η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο, και οι δυο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει και φροντίζουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αυτής της νέας καθημερινότητας.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, οι τρεις τους βρίσκονται στο όμορφο νησί της Κέρκυρας όπου περνούν μερικές πολύ όμορφες και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μακριά από την φασαρία της πρωτεύουσας.

Η Όλγα Φαρμάκη, μάλιστα, που είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram δυο φωτογραφίες από τη βόλτα που έκανε με την κορούλα της στα γραφικά στενά του νησιού.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Farmaki (@olgafarmaki)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις