Χωρίς κατηγορία

4 βήματα για σένα που πρέπει να πιείς 3 καφέδες για να “λειτουργήσεις” το πρωί

Μπορεί το πρωινό ξύπνημα να φαινόταν σε όλους δύσκολο τα χρόνια του σχολείου, αλλά μεγαλώνοντας οι περισσότεροι άνθρωποι εμπίμπτουν σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τους πρωινούς και τους βραδινούς τύπους.

Δεν είναι πάντα θέμα συνήθειας, καθώς μπορεί να ξυπνάς νωρίς για να πας στη δουλειά σου, αλλά οι ώρες που νιώθεις ότι αποδίδεις καλύτερα και έχεις περισσότερη όρεξη να κάνεις πράγματα, είναι οι βραδινές.

Πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν ότι ακόμη κι αν δεν έχουν κάποια υποχρέωση, αγαπούν να ξυπνούν νωρίς και να ξεκινούν τη μέρα τους με κάποια απαιτητική δραστηριότητα, ενώ το πρωινό είναι το αγαπημένο τους γεύμα.

Αν ωστόσο ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, που πρέπει να πιεις τρεις καφέδες για να αρχίσεις να λειτουργείς, αλλά για λόγους δουλειάς ή προγραμματισμού θέλεις να αλλάξεις τις συνήθειες του ύπνου σου, υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια
Ανίκητη η ακρίβεια στα τρόφιμα γιατί η ΔΕΗ επιδοτεί τις αντλίες θερμότητας ΑΔΜΗΕ: τι ζητούσε, τι πήρε που βρέχει χρήμα το τέλος της Τσάνταλη Ισπανική κυριαρχία στο λάδι η κρουαζιέρα πάει καλά
«Αχτίδα φωτός» για την ακρίβεια στα τρόφιμα Παράθυρο ελπίδας ότι ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην ευρωζώνη θα συνεχίσει να αποκλιμακώνεται...
Farmers' food market stall with variety of organic vegetable. Vendor serving and chating with customers