Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων με μαχαιρώματα στην Κηφισιά

Είναι η στιγμή της άγριας συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά, κατά την διάρκεια της οποίας ένας 17χρονος δέχθηκε και επίθεση με μαχαίρι.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr απεικονίζεται καρέ – καρέ η συμπλοκή με κλωτσιές και μπουνιές και οι εικόνες θυμίζουν ταινία…

Στο βίντεο φαίνεται και η στιγμή που ο 17χρονος δέχεται το μαχαίρωμα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την Κηφισιά

https://www.youtube.com/watch?v=w24w62-dMgk

Η συμπλοκή σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κηφισιά όταν μια συμμορία οκτώ ατόμων επιτέθηκαν στον νεαρό και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις.

Ένας από τους δράστες τραυμάτισε με μαχαίρι στο μηρό 17χρονο, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Click4more: Βαριές κατηγορίες εναντίον των δυο 17χρονων που επιτέθηκαν σε 15χρονο στην Κηφισιά

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» και νοσηλεύτηκε για μέρες, φέροντας δύο τραύματα από μαχαίρι και έχοντας κατάγματα στη γνάθο.

Διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα πως δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος άλλου ανήλικου μαθητή.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2