Ελλάδα

Ραφήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 74χρονος άντρας από την παραλία Χρυσής Ακτής

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας 74χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, με τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία της Χρυσής Ακτής στη Ραφήνα να τον βγάζουν στην ακτή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (27/4/2026) κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας και ανασύρθηκε από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην παραλία.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 74χρονο και στη συνέχεια τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η πρεσβεία μας ενημέρωσε 12 ώρες μετά την έκρηξη, προσπαθώ να παραμείνω δυνατός» λέει ο ξάδερφος δύο θυμάτων στην Πλάκα
Ο ξάδερφος της Φλορίντα και του Φλόριν Χότζα τόνισε ότι οι συγγενείς των θυμάτων είναι σε σοκ - Στο newsit.gr μίλησε και η ηλικιωμένη γειτόνισσα που απεγκλωβίστηκε από το διπλανό κτίριο
Κατάρρευση κτιρίου στην Πλάκα
Γιώργος Μαζωνάκης: Μόνο 145 ευρώ βρέθηκαν πάνω του μετά την πλασμαφαίρεση – «Δεν είναι δυνατόν να έχουν πληρωθεί αδρά για πράξεις που τον οδήγησαν στο θάνατο»
«Να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στην οικογένεια για ουσιαστικούς και σημειολογικούς λόγους» λέει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος
Γιώργος Μαζωνάκης
Αλλάζει τακτική ο υπνοθεραπευτής για την υπόθεση Μαζωνάκη: «Έπεσα από τα σύννεφα, δεν φαντάζεσαι ότι το ιατρείο δεν είναι νόμιμο»
Ο Νάσος Κομιανός εξηγεί τι εννοούσε στα μηνύματα που αντάλλαξε με την γιατρό - «Έχουν πελάτες μεγάλους επιχειρηματίες και φαν σε όλη την Ελλάδα, πολλοί πίνουν νερό στο όνομα των γιατρών λέει
Μαζωνακής και υπνοτιστής
15