Lifestyle

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Η οικογενειακή φωτογραφία – «Μια μεγάλη αγκαλιά!»

Το πιο λαμπερό ζευγάρι της εγχώριας showbiz, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σε μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη στα καλύτερά τους. Το διάσημο ζευγάρι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις καλοκαινές διακοπές, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2003 και το 2017 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, αγαπά το καλοκαίρι και τα ελληνικά νησιά τα οποία φροντίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Έτσι και φέτος λοιπόν, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πήραν τα τέσσερα παιδιά τους και ξεκίνησαν τις βόλτες τους στα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Μια από αυτές απαθανατίζεται και στην φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα ο Έλληνας σταρ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σε αυτή τον βλέπουμε με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους να κάθονται στην κουπαστή ενός σκάφους έχοντας γίνει μια αγκαλιά.

«Μια μεγάλη αγκαλιά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η ταινία «Δουνκέρκη» έγινε η πιο αγαπημένη στο Ηνώμενο Βασίλειο με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Η ταινία «Δουνκέρκη» σκηνοθετημένη από τον Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς και τους Κίλιαν Μέρφι και Μπάρι Κίογκαν, απεικονίζει την εκκένωση της Δουνκέρκης
Εικόνα από το τρέιλερ της ταινίας «Δουνκέρνη»
Άμπερ Χερντ: Γέννησε δίδυμα και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία τους – «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από χαρά»
«Το να γίνω μητέρα μόνη μου και με τους δικούς μου όρους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με τη γονιμότητα, ήταν η πιο ταπεινή εμπειρία της ζωής μου» γράφει η ηθοποιός
Άμπερ Χερντ