Κόσμος

Ετοιμαζόταν για bungee jumping, μπέρδεψε το σινιάλο και πήδηξε χωρίς να την έχουν δέσει – Βίντεο σοκ

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κολομβία, όταν επιχείρησε να κάνει bungee jumping μαζί με τον σύντροφό της. Η νεαρή κοπέλα μπέρδεψε το σινιάλο που έκανε το προσωπικό στον φίλο της και πήδηξε χωρίς να είναι δεμένη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην οδογέφυρα στην Αμάγκα της βόρειας Κολομβίας. Η 25χρονη Γιετσένια Μοράλες ετοιμαζόταν να κάνει το πρώτο της bungee jumping στο δημοφιλές σημείο, όπου είχε πάει με τον φίλο της. Η κοπέλα άκουσε ένα σήμα που δόθηκε, αλλά ήταν για τον φίλο της και όχι γι αυτήν, με αποτέλεσμα να πηδήξει δίχως να είναι σωστά δεμένη.

Η νεαρή δικηγόρος έπεσε από ύψος 45 μέτρων στην κοιλάδα και βρήκε τραγικό θάνατο με τον σύντροφό της να τρέχει να τη βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της πτώσης της και προσπάθησε απεγνωσμένα να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν το θάνατό της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η κοπέλα πέθανε στον αέρα από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=grB2HLr1S1k

Ο δήμαρχος της πόλης είπε: «Μπερδεύτηκε, το σήμα ήταν για το αγόρι για να πηδήξει, που ήταν δεμένος σωστά με τον εξοπλισμό του. Στη κοπέλα είχαν βάλει μόνο ένα λουρί και έτσι μπερδεύτηκε και έπεσε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε «μαζεύει» τις συνέπειες της αποχώρησης αμερικανικών στρατευμάτων από τη Ρουμανία – «Αυτό συμβαίνει συνέχεια»
Ο Μαρκ Ρούτε υποβαθμίζει τη σημασία της αμερικανικής απόφασης, την ώρα που οι «υβριδικές επιθέσεις» που αποδίδονται στη Ρωσία πληθαίνουν στην Ανατολική Ευρώπη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε
Γαλλία: 5 τραυματίες από την επίθεση με αυτοκίνητο στο νησί Ολερόν – Οι αρχές εξετάζουν ψυχιατρικά κίνητρα
Ένας άνδρας παρέσυρε σκόπιμα πεζούς και ποδηλάτες στο νησί Ολερόν, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» τη στιγμή της σύλληψής του – Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο ψυχικής διαταραχής
Το καμένο αυτοκίνητο του άνδρα που χτύπησε πεζούς στο νησί Ολέρον στη Γαλλία
Μεξικό: Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη μέση του δρόμου η πρόεδρος Σέινμπαουμ – Συνελήφθη ο δράστης
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ έπεσε θύμα απρεπούς και σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ χαιρετούσε το πλήθος στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού
Το βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να επιτίθεται σεξουαλικά στην πρόεδρο του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
Ανανεώθηκε πριν 31 λεπτά