Ελλάδα

Πρόσκρουση του Flying Cat 3 στη Μύκονο – Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Flying Cat 3, το οποίο κάνει το δρομολόγιο Τήνο – Μύκονο και Νάξο, από τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 13:00 το Flying Cat 3 προσέκρουσε σε αβαθή νερά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο λιμάνι της Μυκόνου και οι επιβάτες του να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτρια εταιρείας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, το Flying Cat 3 κινδύνευσε να πέσει στα βράχια, λόγω των ισχυρών ανέμων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Λάρισα: «Μπήκα στο φούρνο και τη βρήκα κρεμασμένη στο μηχάνημα» λέει αυτόπτης μάρτυρας
«Βγήκα έξω και άρχισα να φωνάζω για βοήθεια. Πέρασε ένας κύριος, μπήκε μέσα και μου είπε πως είναι νεκρή. Είναι πολύ δύσκολα τώρα… νέα γυναίκα, καλή γυναίκα, κρίμα»
Η άτυχη γυναίκα που πέθανε στο φούρνο 11