Ελλάδα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά

Η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη μαίνεται και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει έκτακτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά από το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής».

Σημειώνεται εδώ πως εκτάκτως βρέθηκε νωρίτερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, όπου ενημερώθηκε για τη μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου. Από εκεί, θα συνεχίσει να ενημερώνεται από τους αρμόδιους για την εξέλιξη της φωτιάς.

click4more: Ανεξέλεγκτη η φωτιά καίει σπίτια! Μπήκε στον οικισμό Αδάμες – Απίστευτες εικόνες από την πύρινη λαίλαπα

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου: “Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι και ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω.
Όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα. Ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη των πυρκαγιών. Αυτές τις δύσκολες ώρες προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γνωστός τενόρος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Μήνυση από την πρώην σύζυγό του
Φέρεται πως τον χτύπησε χρησιμοποιώντας τα χέρια, τα πόδια του ακόμη και τις παντόφλες του - Οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας για να πει την δική του εκδοχή για το σοβαρό περιστατικό
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Τώρα που έγινε το μακελειό στα Βορίζια, δύσκολα γίνεται σασμός» λένε συγγενείς του Καργάκη
«Η πλειοψηφία και των Καργακιδέων και των Φραγκιαδακιδέων είναι πολύ λογικοί και φωνάζουν εδώ και καιρό ότι πρέπει να κυριαρχήσει η λογική. Υπάρχουν 2-3 άτομα που είναι πιο θερμόαιμα και ζωηρά»
Το χωριό Βορίζια 12