Ελλάδα

Αντιπεριφερειάρχης για τη φωτιά στην Αττική: Ο εφιάλτης τελειώνει

Την εκτίμηση ότι η φωτιά στην Αττική θα αντιμετωπιστεί τις επόμενες ώρες έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σημείωσε πως το κυριότερο πρόβλημα της φωτιάς στην Αττική αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στους Θρακομακεδόνες και στη Μαλακάσα. Όπως είπε μέχρι το τέλος της ημέρας η πυρκαγιά θα έχει αντιμετωπιστεί.

Υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή «γίνονται πολλαπλές ρίψεις από τα εναέρια μέσα και πιστεύουμε πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει κατασβεστεί πλήρως η φωτιά. Είμαστε πολύ κοντά στον πλήρη έλεγχό της.».

Όπως είπε οδεύουμε προς το τέλος, όμως κανείς δε εφησυχάζει. 

Μίλησε, δε, και για την εφιαλτική νύχτα που πέρασαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Στεφάνου και της Σταμάτας: «Η χθεσινή νύχτα ήταν πραγματική κόλαση, ήταν τρομακτική. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη να μην μπει η φωτιά στον Άγιο Στέφανο και την Σταμάτα, υπήρξαν κάποιες καταστροφές σε σπίτια αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αν ισχύει το πόρισμα Καρώνη να σταματήσουν να κυκλοφορούν τα τρένα» λέει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Επίθεση της Άλμα Λάτα στον Δημήτρη Καρώνη αναφορικά με το πόρισμα για τα έλαια σιλικόνης και την πυρόσφαιρα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη
Η Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη στη μοιραία σιδηροδρομική σύγκρουση το 2023
1
Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για sleepover στα σχολεία - «Επικίνδυνο trend για χολιγουντιανές φαντασιώσεις»
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας καταδικάζει γονείς και διοικήσεις ιδιωτικών σχολικών που διοργανώνουν διανυκτερεύσεις ζητώντας την υποχρεωτική συμμετοχή των εκπαιδευτικών
Σχολική τάξη 1