Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην 112 Πτέρυγα Μάχης

Στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σημειώνεται πως η 112 Πτέρυγα Μάχης είναι η βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών canadair (CL-215 και CL-415).

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί για μια ακόμη φορά το Συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα μέτωπα της φωτιάς καθώς και τον περαιτέρω σχεδιασμό αντιμετώπισής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ για τις 100 ημέρες ως πρέσβης: Ανεβάσαμε τη στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ – Ελλάδας σε ιστορικά νέα ύψη
«Υπό την ηγεσία του Προέδρου Τραμπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μεγάλους στόχους και τους υλοποιούμε», λέει η Γκιλφόιλ σε βίντεο για τις 100 ημέρες της στην Αθήνα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ