Ελλάδα

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κοντά στους πυρόπληκτους και τους «μαχητές» της φωτιάς

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική και Εύβοια, ενώ αναγνωρίζει το ηρωικό έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Διαγνωστικά Κέντρα ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αττική και στη Χαλκίδα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις σε όλους τους πληγέντες από τις πυρκαγιές καθώς και στους Πυροσβέστες, τους πιλότους των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, που μετέχουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, όσοι απευθύνονται στα παραπάνω διαγνωστικά κέντρα δεν θα πληρώνουν συμμετοχή για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν και για τις οποίες θα έχουν παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ.

Για την ταυτοποίησή τους, οι πληγέντες θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετική βεβαίωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δήμο τους ή από άλλη αρμόδια αρχή. Τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Εφόσον οι εξετάσεις τους απαιτούν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Διαγνωστικό Κέντρο της περιοχής τους, ώστε να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή.

Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων και με φιλοσοφία συνυφασμένη με την προσφορά προς την Κοινωνία.

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram. #bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γολγοθάς των πυρόπληκτων στη Κερατέα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Είμαι 11 μέρες χωρίς ρεύμα»
Χωρίς ρεύμα, με καμένα σπίτια και ζώα, οι πυρόπληκτοι της χώρας προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, αντιμετωπίζοντας τεράστιες δυσκολίες στην καθημερινότητά τους
Η κυρία Αργυρώ Πάλλα ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και 11 μέρες 2
Γεωργιάδης: «Το ΕΣΥ δεν καταρρέει» – Πρώτη στην ΕΕ σε ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες η Ελλάδα δείχνει η Eurostat
Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι τα στοιχεία είναι ίδια από το 2016, «είμαστε πάντα τελευταίοι», του χρόνου στη δημοσκόπηση της Eurostat «θα είμαστε πολύ καλύτερα» - Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου σε κέντρο υγείας ελληνικού νησιού
Άδωνις Γεωργιάδης
8