Ελλάδα

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ανέμων: Ποια δρομολόγια δεν θα γίνουν

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και σύμφωνα με την ΕΜΥ κατά τόπους φτάνουν τα 8 και από τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ, προκαλούν προβλήματα σε κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί από τη Ραφήνα, το δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν «flying cat 3» για Τήνο, Μύκονο, Νάξο ούτε και το δρομολόγιο, από το λιμάνι του Πειραιά, του καταμαράν SANTORINI PALACE για Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Θήρα, Ηράκλειο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2