Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ο Θάνος Πλεύρης

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε σήμερα. Τετάρτη 15.09.2021, πως η καρδιά της είναι από… ατσάλι, καθώς εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την έναρξη της δίκης μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Έχουν περάσει δεκαέξι μήνες από την ημέρα που η κατηγορούμενη αποφάσισε να της καταστρέψει την ζωή, ρίχνοντάς της το καυστικό υγρό. Κι αν τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της είναι ακόμα εκεί, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε πως η κατηγορούμενη δεν πέτυχε το σκοπό της. Δεν της κατέστρεψε την ζωή. Η Ιωάννα είναι εδώ, είναι δυνατή και αποφασισμένη να αγωνιστεί και να ζήσει.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ποινή της 36χρονης και πότε αναμένεται να αποφυλακιστεί

Ο δρόμος που έχει μπροστά της, βεβαίως, είναι δύσκολος, με τις πληροφορίες του newsit.gr να αναφέρουν πως για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νέος υπουργός Υγείας διαμηνύει πως θα σταθεί στο πλευρό της 35χρονης, στον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της και πως θα συμβάλλει όπως μπορεί για να αποκατασταθεί η υγεία της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό - «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
Φέρεται να υποστήριζε ότι έχει υπηρετήσει στη Σιβηρία και ότι λατρεύει τη Ρωσία. Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του. Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ο στρατολόγος του
Αλεξανδρούπολη: Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό – «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Τα στοιχεία φέρεται να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι πρώτη πέθανε η 78χρονη και ύστερα ο γιος, δίπλα από τον οποίο βρέθηκε ποσότητα χαπιών
Ασθενοφόρο
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα