Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης – Οι 11 φορές που επικοινώνησε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: Το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης – Οι 11 φορές που επικοινώνησε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ερευνώντας την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, οι αστυνομικοί έκαναν το αυτοκίνητο της κατηγορούμενης «φύλλο και φτερό», για να βρουν ό,τι θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Φωτογραφίες από αυτό το αυτοκίνητο, προβλήθηκαν από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, στον Alpha.

Την προσοχή τους τράβηξε ένα ροζ υγρό μέσα σε ένα διάφανο δοχείο, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να είχε κρύψει εκεί το βιτριόλι. Το δοχείο αυτό ήταν στο πορτ μπαγκάζ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής, τελικά δεν είχε μπει βιτριόλι στο συγκεκριμένο δοχείο. Το μπουκάλι μέσα στο οποίο η κατηγορούμενη είχε το καυστικό υγρό που έριξε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έχει βρεθεί…

Την ίδια ώρα, στο επίκεντρο της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι θα μπουν οι 11 συνομιλίες που είχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την 36χρονη κατηγορουμένη.

Σύμφωνα με το T-live, οι δύο γυναίκες είχαν μιλήσει πάνω από δέκα φορές από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2020 στο messenger.

Τις περισσότερες φορές ήταν με πρωτοβουλία της κατηγορούμενης, η οποία ήθελε να μάθει ήταν αν η Ιωάννα συνομιλούσε με τον 40χρονο άντρα, με τον οποίο διατηρούσε μία περιστασιακή σχέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πρώτη επικοινωνία μέσω messenger έγινε στις 25 Νοεμβρίου του 2018 και η τελευταία επαφή στις 7 Ιανουαρίου του 2020.

Στο ενδιάμεσο και ο 40χρονος επικοινωνούσε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου γιατί ήθελε να μάθει για ποιον λόγο δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματά του. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις