Χωρίς κατηγορία

Το ρούχο που δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου όλο το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι εδώ, ωστόσο πριν ξεκινήσετε να επενδύετε σε βαριά πανωφόρια και jackets, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μια κομψή ζακέτα ή cardigan, η οποία προσφέρει άνεση και μπορεί να συμπληρώσει υπέροχα όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σας.

Πρόκειται για ένα βασικό κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας ενός άντρα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πολ Νιούμαν και ο Στιβ ΜακΚουίν ήταν οπαδοί των cardigans και τα ανέδειξαν με το καλύτερο τρόπο.

Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ζακέτα, εκτός από την ποιότητα της, είναι ότι θα σας βοηθήσει να μεταβείτε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στυλ.

Αξίζει να πούμε ότι είναι ένα αρκετά πρακτικό ρούχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι stylish.

Μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά ρούχα, όπως ένα τζιν, ένα T-shirt και ένα ζευγάρι μποτάκια ή sneakers.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης