Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Κόκκινη κάρτα» στο συρτάρι της ΝΔ

«Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά». Με αυτή τη φράση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έστειλε μήνυμα μόνο στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αλλά προς πάσα κατεύθυνση στο εσωτερικό της Ν.Δ. να μπει τέλος σε «παραφωνίες» και «ακραίες» θέσεις και πράξεις που «τραυματίζουν» το προφίλ του κόμματος, τη στιγμή μάλιστα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να προσεγγίσει περαιτέρω τον κεντρώο χώρο.

Λίγες μόνο μέρες μετά την παρουσία του Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και την προσπάθεια να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τη χώρα στην περίοδο μετά την πανδημία, η ακρότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με την αναδημοσίευση ρατσιστικού άρθρου και λίστας με τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου…

«Θόλωσε» το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους πολίτες και αντί στη δημόσια συζήτηση να βρίσκονται τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη, κυριαρχεί το… «λάθος» Μπογδάνου, όπως το χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Λάθος» που εκμεταλλεύεται πολιτικά από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, «στοχοποιώντας» προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ.

bogdanos proedriko

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων όσων βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας. Πόσο μάλλον των νέων παιδιών, των ανήλικων. Η αρχή αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη, για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη, όπως είναι η Νέα Δημοκρατία» δήλωσε ο κ. Οικονόμου, σημειώνοντας με έμφαση ότι… «όλα τα στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή λόγο και έργο».

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα διαγραφής για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ωστόσο η ΝΔ έχει έτοιμη «κόκκινη κάρτα» στο συρτάρι για τον βουλευτή της, αν και εφόσον δημιουργήσει ξανά πρόβλημα στο κόμμα.

Και εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση Μπογδάνου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από χτες (16.09.2021) μπήκε και στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης.

Η αναδημοσίευση της λίστας με τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Άμεσα θα προχωρήσει σε έρευνα για τη λίστα των νηπίων που αναπαρήγαγε ο βουλευτής της ΝΔ από το site meaculpa, το οποίο φέρεται να ανήκει στη σύζυγό του…

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, ενώ θα ζητηθεί και η συνδρομή της υπηρεσίας Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δικαστές και εισαγγελείς κατά Κωνσταντοπούλου: Επιδιώκει να παραμένει στην επικαιρότητα με όποιο παρανοϊκό σενάριο μπορεί να δημιουργήσει ανθρώπινος νους
«Η συγκεκριμένη δικηγόρος- πολιτικός - επαγγελματίας συκοφάντης καλυπτόμενη από την βουλευτική της ασυλία, δήλωσε με αναίδεια την πρόθεση και την επιδίωξη της να μην διεξαχθεί η δίκη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών»
Ζωή Κωνσταντοπούλου 5
Νίκος Δένδιας: Οι Patriot στη Σαουδική Αραβία «προστατεύουν κάθε πολίτη της ΕΕ από τον πληθωρισμό της ενέργειας»
«Οι ιρανικοί πύραυλοι που εξουδετερώθηκαν από τους ελληνικούς Patriot πετούσαν με ταχύτητα πάνω από 3 Mach» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που συναντήθηκε με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας σε συζήτηση στο συνέδριο East Macedonia and Thrace Forum IV στην Αλεξανδρούπολη
Κόντρα Μαρινάκη – Τσουκαλά: «Διαστρεβλώνει τα λεγόμενά μου» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – «Συνεχίζει να πετάει τη μπάλα στη εξέδρα» απαντάει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ
«Κατά τη συνήθη τακτική δεν απαντά σε τίποτα και παίζει με τις λέξεις» λέει μεταξύ άλλων για τον Παύλο Μαρινάκη, ο Κώστας Τσουκαλάς
Παύλος Μαρινάκης