Κόσμος

Τουρκία – Εμινέ Ερντογάν: Ένα εκατομμύριο λίρες από τον κρατικό προϋπολογισμό για το βιβλίο της

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία η αποκάλυψη ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο τουρκικές λίρες δαπανήθηκαν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας για την έκδοση και την προώθηση του βιβλίου της συζύγου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ.

Το βιβλίο της Εμινέ Ερντογάν τιτλοφορείται «Συνταγές αιώνων της τουρκικής κουζίνας», με την ίδια να αναφέρει στην εισαγωγή του: «Είναι προφανές ότι όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στον κόσμο της γεύσης, έχουν κερδίσει τις καρδιές όλου του κόσμου».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Τ24, δαπανήθηκαν 275.000 τουρκικές λίρες για την έκδοση του βιβλίου και 700.000 για την προώθηση του, με το συνολικό κόστος να αγγίζει το ένα εκατομμύριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
«Οι τυχόν διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν «υπό τα πυρά (…) μέχρι την επίτευξη όλων των πολεμικών στόχων» του Ισραήλ ανακοινώθηκε από το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ένα ισραηλινό τανκ κάνει ελιγμούς στη Γάζα