Κόσμος

Βρετανία: «Σημαντική η τρομοκρατική απειλή για τους βουλευτές μετά τη δολοφονία του Ντέιβιντ Έιμες»

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ δήλωσε ότι το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής για τα μέλη του κοινοβουλίου θεωρείται σημαντικό, λίγες ημέρες μετά τη φονική επίθεση με μαχαίρι κατά του βουλευτή Ντέιβιντ Έιμες σε δημόσια συνάντηση στην εκλογική του περιφέρεια.

“Το Κοινό Κέντρο Ανάλυσης Τρομοκρατίας διεξήγαγε ανεξάρτητη επανεξέταση του κινδύνου που αντιμετωπίζουν τα μέλη του κοινοβουλίου”, δήλωσε η Πατέλ ενώπιον των βουλευτών.

“Παρότι δεν βλέπουμε καμιά πληροφορία ή πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών που να δείχνουν αξιόπιστη, συγκεκριμένη ή επικείμενη απειλή, πρέπει να ενημερώσω τη Βουλή των Κοινοτήτων ότι το επίπεδο της απειλής που αντιμετωπίζουν τα μέλη αυτού του σώματος θεωρείται επί του παρόντος σημαντική”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένοχοι για τον θάνατο του μωρού τους μια Βρετανίδα αριστοκράτισσα και ο εραστής της - Έβαλαν τη σορό σε σακούλα, βρήκαν πλακούντα στο αυτοκίνητό τους
Το ζευγάρι, που ζούσε στο περιθώριο, προσπάθησε να κρύψει τη γέννηση της Βικτόρια επειδή η πρόνοια τους είχε ήδη πάρει τα άλλα τέσσερα παιδιά τους
Η Κόνστανς Μάρτεν και ο σύντροφός της, Μαρκ Γκόρντον