Media

Γωγώ Ατζολετάκη: «Μόνο ελαφρές φήμες είχα ακούσει για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός, Γωγώ Ατζολετάκη για το ελληνικό #metoo.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γωγώ Ατζολετάκη στην κάμερα του Love It και την Κατερίνα Νινιού. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ δεν είχα βιώσει ποτέ παρενόχληση στο θέατρο γιατί είχα την τύχη να βγω ως πρωταγωνίστρια, με ήθελαν και με ζητούσαν.

Για να είμαι ειλικρινής, για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν είχα ακούσει τίποτα, μόνο κάποιες “ελαφρές” φήμες που κυκλοφορούσαν. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον είχα πάντα σαν παιδί, γελούσε πάρα πολύ», είπε αρχικά η Γωγώ Ατζολετάκη.

Η Γωγώ Ατζολετάκη είπε στη συνέχεια: «Μέσα μου, ίσως και από διαίσθηση, πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά την αλήθεια την ξέρει εκείνος και τα θύματα που έκαναν τις καταγγελίες. Θεωρώ ότι δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους τα κορίτσια, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

«Όταν πήγα στα καλλιστεία ο πατέρας μου δεν το ήξερε, το έμαθε από τις εφημερίδες όταν είδε τη φωτογραφία μου.

Μια ωραία γυναίκα στο θέατρο και στη τηλεόραση αντιμετωπίζεται ως γλάστρα. Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Η τελευταία μου δουλειά ήταν το 1996, από τότε δεν είχα καμία πρόταση», είπε επίσης η Γωγώ Ατζολετάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα και το πρόωρο τέλος της εκπομπής της: «Δεν είναι ευχάριστη είδηση για κανέναν μας»
«Εγώ έστειλα ένα γλυκό μήνυμα στην Δανάη και θα το πω στον αέρα το περιεχόμενο και το νόημα είναι ότι κάθε τέλος μια αρχή» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή