Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Μονακό: Καταβεβλημένη η πριγκίπισσα Σαρλίν – Οι πρώτες φωτογραφίες

Μονακό: Καταβεβλημένη η πριγκίπισσα Σαρλίν – Οι πρώτες φωτογραφίες

Εμφανώς καταβεβλημένη αλλά χαρούμενη εμφανίζεται η πριγκίπισσα Σαρλίν σε φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επιστροφή της στο παλάτι του Μονακό. 

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από πολύμηνη παραμονή στη Νότιο Αφρική. Πηγές στο PEOPLE αναφέρουν ότι η Σαρλίν έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου στη Νίκαια, ντυμένη στα μαύρα, μετά από ολονύχτιο ταξίδι, από το Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. 

Την υποδέχθηκαν με μια μεγάλη ανθοδέσμη ο πρίγκιπας Αλβέρτος, τα δύο παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, καθώς και η πριγκίπισσα Στεφανί. Στην συνέχεια με ελικόπτερο έφτασαν στο Μονακό.

 

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή της όπου διακρίνεται η φιγούρα μιας γυναίκας καταβεβλημένης. Το μήνυμα που τις συνόδευε έγραφε: «Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση.»

Πριν αναχωρήσει από την Αφρική η πριγκίπισσα δήλωσε: «Η Νότια Αφρική βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτή την όμορφη χώρα, γεμίζω απέραντη χαρά και υπερηφάνεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της παραμονή μου εδώ».

Η τελευταία επέμβαση που υποβλήθηκε η Σαρλίν έγινε στις 8 Οκτωβρίου. H βασιλική οικογένεια αναμένεται να γιορτάσει με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα την Εθνική Ημέρα του πριγκιπάτου στις 19 Νοεμβρίου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις