Ελλάδα

Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το προφίλ «Έφη Κακαράτζουλα» στο Instagram

Με οργή αντέδρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της Έφης Κακαράτζουλα στην δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι, όταν αντιλήφθηκε πως υπάρχει προφίλ στο Instagram με το όνομα της καταδικασθείσας που επιχείρησε να της καταστρέψει τη ζωή!

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ένα story αναδημοσιεύοντας το story της δημοσιογράφου Δώρας Τσαμπάζη.

Η Δώρα Τσαμπάζη συνειδητοποίησε πως ένα προφίλ με όνομα «Έφη Κακαράτζουλα» -και μια φωτογραφία της που έχει δημοσιευτεί στα media- την «ακολούθησε» στο Instagram και ξέσπασε, γράφοντας: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ.»!

Δείτε το story

tsambazi insta

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βλέποντας την ανάρτηση αυτή, σχολίασε με την σειρά της: «Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος..; #έλεος».

Δείτε το story που έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γρίπη: Ρινικό εμβόλιο για παιδιά για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Το νέο ρινικό εμβόλιο χορηγείται με πιο «φιλικό» τρόπο για τα παιδιά και συγκεκριμένα με σπρέι που ψεκάζεται στη μύτη, γεγονός που αναμένεται να το κάνει πιο αποδεκτό από τα μικρά παιδιά
Φωτογραφία istock
Πρόστιμο 270.000 ευρώ και 5 μήνες φυλάκιση σε συνταξιούχο με τη βούλα του ΣτΕ – Είχε σκοτώσει με τσάπα 8 κουτάβια
Το Συμβούλιο Επικρατείας με την απόφασή του έκρινε ότι δεν παραβιάζονται οι συνταγματικοί κανόνες και μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα πρόστιμο και ποινή φυλάκισης
Κουτάβια 10