Ελλάδα

Τζάνειο – Παίδων σε 12 λεπτά: Βίντεο από τη διάσωση αστραπή για 3χρονη που κατάπιε μπαταρία

Δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από ομάδα της ΔΙΑΣ για τη μεταφορά ενός παιδιού μόλις 3 ετών που κατάπιε μπαταρία. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της αστυνομίας να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί.

Το 3 ετών κοριτσάκι μετέφερε η μητέρα του σε κατάσταση σοκ αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε αυτό το σημείο τα ηνία πήρε η αστυνομία και οργάνωσε μια διάσωση αστραπή.

 

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν τέτοια που οι άνδρες της ΔΙΑΣ μετέφεραν το κορίτσι και τη μητέρα του μέσα σε 12 λεπτά στο Παίδων, καθώς δεν μπορούσαν να περιμένουν ασθενοφόρο.

Μάλιστα, ένας αστυνομικός όταν είδε πως η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ αποφάσισε να οδηγήσει αυτός το αυτοκίνητό της. Συνάδελφοί του κρατούσαν το δρόμο καθαρό και συνόδευσαν το αυτοκίνητο μέχρι το Παίδων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Διαπράττεται μια γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας και διαδίδεται ζωντανά στα κινητά μας»
Η 22χρονη Σουηδή ακτιβίστρια, έχει ήδη μιλήσει για τη φρίκη που βίωσε ως αιχμάλωτη, κατήγγειλε τον πόλεμο στη Γάζα, και έκανε λόγο για γενοκτονία, ενώ σε δηλώσεις της ανέφερε ότι βασανίστηκε από ισραηλινούς
Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία συμμετείχε στην παγκόσμια νηοπομπή Sumud με σκοπό την παράδοση βοήθειας στη Γάζα και συνελήφθη από το Ισραήλ, αντιδρά καθώς διαβάζει δήλωση κατά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας
27