Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους στα νοσοκομεία για να αποτραπούν διασωληνώσεις

Προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τις καταγγελίες σχετικά με εφόδους ατόμων σε νοσοκομεία για να αποτρέψουν τις διασωληνώσεις.

Την εντολή για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασωτάκης, θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίασης των μέτρων κατά του COVID και βίας κατά υπαλλήλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη οικιακή βοηθός στη Χίο για σωματική βλάβη σε βάρος ηλικιωμένου - Τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έδεσε στο κρεβάτι
Το περιστατικό αποδείχτηκε με βίντεο που κατέθεσε η κόρη του θύματος στην Αστυνομία, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας της και η μητέρα της με την οικιακή βοηθό
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας