Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους στα νοσοκομεία για να αποτραπούν διασωληνώσεις

Προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τις καταγγελίες σχετικά με εφόδους ατόμων σε νοσοκομεία για να αποτρέψουν τις διασωληνώσεις.

Την εντολή για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασωτάκης, θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίασης των μέτρων κατά του COVID και βίας κατά υπαλλήλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με καταιγίδες και βροχές από το μεσημέρι – Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία
Σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα - Υποχωρεί ο κίνδυνος για εκδήλωση φωτιάς, «κίτρινος» συναγερμός για σήμερα - Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
γυναίκα