Επιχειρήσεις

Wind Ελλάς: Εγκρίθηκε η εξαγορά της από την United Group

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει ότι σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή / Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά της από την United Group (UG).

Σε συνέχεια της έγκρισης, η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο, με τη μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει η Crystal Almond Holdings Limited, η μητρική εταιρεία της WIND Ελλάς, στη United Group.

Με την εν λόγω απόφαση επιτρέπει στην United Group, που έχει την έδρα της στην Ολλανδία, να προχωρήσει στα τελικά βήματα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Η United Group πρόκειται να συνενώσει την Wind με την Nova, τον πάροχο σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης που εξαγόρασε τον Νοέμβριο του 2020, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο πάροχο που θα κατέχει την δεύτερη θέση στις αγορές της σταθερής και της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η ένταξη στον κορυφαίο όμιλο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και η επικείμενη συγχώνευση με τη Nova, σηματοδοτεί μία νέα, συναρπαστική εξέλιξη για την ανάπτυξη της WIND Ελλάς, καθώς ενισχύει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας, δυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι η United Group αναμένει ότι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2022.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Ακτοπλοΐα: Προκλήσεις για την ανανέωση του ακτοπλοϊκού στόλου – «Ανάσα» για τους επιβάτες η συγκράτηση των τιμών στους ναύλους
Το τελικό παραδοτέο θα περιλαμβάνει και το σχεδιασμό ενός εργαλείου χρηματοδότησης, που θα διευκολύνει την πρόσβαση των εταιρειών του κλάδου σε δανειακά σχήματα
Επιβάτες σε πλοίο
Η METRO στηρίζει για 3η χρονιά τους εργαζομένους της που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!
Μέχρι σήμερα, μέσα από το πρόγραμμα έχουν γεννηθεί δύο υγιέστατα μωρά, ενώ και άλλες οικογένειες εργαζομένων, περιμένουν τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειάς τους
Η METRO στηρίζει για 3η χρονιά τους εργαζομένους της που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!