Πολιτική

Κώστας Σημίτης: Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν φίλος και αγωνιστής

Με μια λιτή και περιεκτική δήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Κάρολου Παπούλια.

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε φίλος κι ένας αφοσιωμένος αγωνιστής ήδη απ΄τα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης και του αντι-δικτατορικού αγώνα. Υπηρετήσαμε μαζί στο ΠΑΣΟΚ απ΄την ίδρυσή του και μετά. Ήταν πάντα ένας άνθρωπος με σταθερές απόψεις και μετριοπαθή εκφορά του λόγου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε ο Κώστας Σημίτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 9
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη