Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς» – meteo: Παροδικές και τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στη νύχτα

Οι χιονοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία “Ελπίς” στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας μας θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ τοπικά θα είναι έντονες, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε χαμηλά υψόμετρα και στο νησί της Κρήτης, ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειώνονται στο Νότιο Αιγαίο και χιονοκαταιγίδες στην Εύβοια.

Στους παρακάτω χάρτες, εμφανίζεται το εκτιμώμενο ύψος υετού ανά τρίωρο (μωβ αποχρώσεις χιόνι και μπλε αποχρώσεις βροχή/χιονόνερο), όπως υπολογίζεται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, από τις νυχτερινές έως τις πρωινές ώρες της Τρίτης 25/01/2022.

xartis xartis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη οικιακή βοηθός στη Χίο για σωματική βλάβη σε βάρος ηλικιωμένου - Τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έδεσε στο κρεβάτι
Το περιστατικό αποδείχτηκε με βίντεο που κατέθεσε η κόρη του θύματος στην Αστυνομία, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας της και η μητέρα της με την οικιακή βοηθό
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας