Ελλάδα

Χαλάνδρι: Μεταφέρουν σε ξενοδοχεία κατοίκους που ακόμη δεν έχουν ρεύμα – Τι πρέπει να κάνετε

Αρκετές γειτονιές στο Χαλάνδρι παραμένουν για 5η συνεχή ημέρα χωρίς ρεύμα (!) παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου θα είχαν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες στην πόλη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, υπάρχουν ακόμα πολλά νοικοκυριά, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, σε έξι τουλάχιστον γειτονιές της πόλης που είναι ακόμα χωρίς ρεύμα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση.

Μετά από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε κάποια δωμάτια όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022, συμπολίτες μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος, θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα ευπαθή άτομα, έγκυοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι.

Παρακαλούμε όσοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε αυτή τη δυσχερή θέση να επικοινωνήσουν με το Δήμο στα τηλ.: 213 2023918 και 213 2023921.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου θύματος - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 51 δευτερόλεπτα
9
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho