Επιχειρήσεις

Rocket Delivery: Συνεχίζουμε την λειτουργία μας στην Αθήνα

Η εταιρεία Rocket Delivery συνεχίζει τη λειτουργία της στην Αθήνα μετά από διακοπή 72 ωρών για τεχνικούς λόγους και εξετάζει τη θέση της στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ικανοποίηση των καταναλωτών και το σεβασμό προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία.

Η επανέναρξη λειτουργίας θα γίνει από αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022. Στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι: “Η Rocket Group λειτουργεί σε αυτή τη φάση σε εύθραυστο επιχειρηματικό περιβάλλον λόγω και των πρόσφατων εξελίξεων στην Ουκρανία.

Η διοικητική ομάδα της Rocket Delivery στην Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της και θα ενημερώσει τους συνεργάτες της και το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Rocket Delivery, λειτουργεί εξ αρχής ως ανεξάρτητη νομική οντότητα στην Ελλάδα, με διαφορετική μετοχική σύνθεση από αυτή του Ουκρανικού Ομίλου και βασίζεται στο διεθνή Όμιλο μόνο για την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
«Μαζί, για κάθε οικογένεια» – Το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market!
Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, «Μαζί, για κάθε οικογένεια» αποτελεί μια υπόσχεση συνέπειας, προσφοράς και ανθρωπιάς από την εταιρεία και τους ανθρώπους της, προς τις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες.
«Μαζί, για κάθε οικογένεια» – Το νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας των My market!