Media

Μέγκι Ντρίο: Μπορεί ο Άγγελος Μπράτης να μη με θυμάται επειδή ψωνίζω από καλάθια

«Με ξέχασε; Δεν συγκεντρώνεται; Έχει άλλα προβλήματα προσωπικά;», λέει η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη κι έδωσε τη δική της απάντηση στο σχόλιο που έκανε ο Άγγελος Μπράτης, ότι δεν την ξέρει.

«Τη Μέγκι Ντρίο δεν την ξέρω. Μια φορά την είδαμε την κοπέλα σε μια οντισιόν. Εγώ είμαι κριτής, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά», ήταν η δήλωση του Άγγελου Μπράτη.

Η Μέγκι Ντρίο είπε από την πλευρά της: «Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ήταν από τους κριτές που μου είχαν δώσει το μεγάλο ναι για να μπω στο σπίτι.

Μπορεί να μη με θυμάται επειδή ψωνίζω από καλάθια. Είναι δουλειά του να θυμάται τις παίκτριες που μπαίνουν στο σπίτι, αλλιώς γιατί κάθεται εκεί πέρα;».

«Αυτό μου επιβεβαιώνει γι’ άλλη μια φορά ότι οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους, να πάρουν το μεροκάματό τους και δεν ασχολούνται με τα κορίτσια μετά το παιχνίδι.

Με ξέχασε; Δεν συγκεντρώνεται; Έχει άλλα προβλήματα προσωπικά; Δεν πήγα στο Survivor για να με θυμηθεί; Δεν ξέρω, πραγματικά», είπε επίσης η Μέγκι Ντρίο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Άγιος έρωτας: Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Παύλο την απιστία της Σοφίας με τον Τάσο
Ο Νικόλαος προαναγγέλλει την απουσία του από το σχολείο, αλλά ανησυχεί όταν μαθαίνει πως η Δέσποινα έχει φροντίσει να αναπληρώσει μέρος του μαθήματος των θρησκευτικών με καλλιτεχνικές δραστηριότητες
Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Παπανικολάου