Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για τον Βιτίνιο

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο ακραίο, Βιτίνιο που αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβο.

Ο 23χρονος εξτρέμ, Βίκτορ Ούγκο Ναούμ ντος Σάντος ή απλά Βιτίνιο, ανήκει στην ομάδα του Κιέβου, περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ουκρανία και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, από τη “χώρα του καφέ” αναφέρουν πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που θέλουν τον Βιτίνιο ,με την Παλμέιρας να έχει τον πρώτο λόγο και να ακολουθούν η Athletico-PR, η Ιντερνασιονάλ , η Μποταφόγκο και ομάδες από την Κίνα και την Ιαπωνία.

Όσον αφορά τη φετινή του παρουσία στην Ντιναμό Κιέβου, ο Βιτίνιο μετράει 13 συμμετοχές ενώ έχει σημειώσει και 3 γκολ. Αυτή είναι η πρώτη παρουσία του στην Ευρώπη, έχοντας βγει από την Ατλέτικο Παρανανένσε.

Πάντως, από το “τριφύλλι” διαψεύδουν την οποιαδήποτε εμπλοκή της ομάδας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όσον αφορά την απόκτηση του.

https://www.youtube.com/watch?v=i1CQS44W8qk

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο