Αθλητικά

Χιόνια στη Γαλλία: Αναβλήθηκε το Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ισχυρή χιονόπτωση στην περιοχή του Forez στη Γαλλία, οδήγησε στην αναβολή του αγώνα Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ για τη Ligue 1, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Σάββατο (02/04) και πλέον θα γίνει προσπάθεια να διεξαχθεί αύριο, με τους Μασσαλούς να έχουν μεσοβδόμαδα και το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η Σεντ Ετιέν στη σχετική ενημέρωση πάντως, ανέφερε τα εξής: «Δεδομένων των δυσκολιών πρόσβασης στο γήπεδο Geoffroy-Guichard, η λίγκα αποφάσισε, σε συμφωνία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη  να αναβάλει την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο, για αύριο Κυριακή 3 Απριλίου. Το τελικό πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί γρήγορα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε live: Τελευταίο δεκάλεπτο με σημαντικό προβάδισμα για τους Πειραιώτες
«Μάχη» πρόκρισης για Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Telekom Center Athens, με τον νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης
Ο Βεζένκοφ 5