Ελλάδα

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ και ΗΣΑΠ την Τετάρτη – Στάση εργασίας στα λεωφορεία

Στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη (6.4.2022) συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς και ειδικότερα στη ΣΤΑΣΥ με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές τροποποιήσεις στις συγκοινωνίες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Συγκεκριμένα, λόγω της μεγάλης 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν θα λειτουργήσουν καθόλου τα μέσα σταθερής τροχιάς, ενώ οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, το συνδικάτο εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ που καλύπτει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (τραμ, μετρό, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ), συμμετέχει στην 24ωρη απεργία, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς κατά την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν κηρύξει στάση εργασίας.

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λουκέτο σε γηροκομείο της Κυψέλης με εντολή Νίκου Χαρδαλιά: Άφηναν αβοήθητους τους ηλικιωμένους σε λερωμένα σεντόνια
Ο έλεγχος που έγινε έδειξε τρισάθλιες συνθήκες διαβίωσης, λερωμένες τουαλέτες και δυσοσμία σε κάθε γωνία της δομής - «Η εικόνα ήταν εξοργιστική και προσβλητική. Οι άνθρωποί μας στην τρίτη ηλικία δικαιούνται αξιοπρεπείς συνθήκες, επαρκή φροντίδα και απόλυτη ασφάλεια», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής
Γηροκομείο
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
8
Νέο ντοκουμέντο από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ κομματικών οργανώσεων στο Πολυτεχνείο - «Ντροπή τους» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Το ΜέΡΑ25, μετά τα επεισόδια, αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με την ΑΡΑΣ - Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει την Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση για επίθεση κατά αναρχικών
Πολυτεχνείο: Νέο ντοκουμέντο από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ κομματικών οργανώσεων – «Ντροπή τους» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης
7