Κόσμος

Νέα Υόρκη: Μια 16χρονη μαθήτρια νεκρή από πυροβολισμούς στο Μπρονξ

Ένα 16χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο μαθητές τραυματίστηκαν την Παρασκευή από τα πυρά ενόπλου στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα) ενώ οι μαθητές επέστρεφαν στα σπίτια τους στο Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.

Ο υποδιοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Κρις ΜακΚόρμακ, δήλωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης εθεάθη να χειρονομεί εναντίον κάποιου λίγα μέτρα μακρύτερα και στη συνέχεια έβγαλε όπλο με το οποίο άρχισε να πυροβολεί.

Μια 16χρονη μαθήτρια δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και έπεσε νεκρή. Από τα πυρά, ένας 17χρονος τραυματίστηκε στους γλουτούς και μια 16χρονη τραυματίστηκε στο πόδι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει μεγάλη εμπορική συμφωνία με τη Νότια Κορέα – Θα έχει εκτενή συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ σε σύνοδο κορυφής
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε τη σύναψη συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου με τη Νότια Κορέα, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις επενδύσεις, λίγο πριν από τη σημαντική συνάντησή του με τον Κινέζο ηγέτη
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Ουκρανία: Ρωσικός βομβαρδισμός σε παιδιατρικό νοσοκομείο στη Χερσώνα – Το Κίεβο καταγγέλλει «νέο έγκλημα πολέμου»
Εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα σε παιδιατρικό νοσοκομείο στη Χερσώνα, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές που κατηγορούν τη Μόσχα ότι στοχεύει εσκεμμένα αμάχους
Κατεστραμμένα κτίρια στην Ουκρανία
Ντόναλντ Τραμπ: «Πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να είμαι υποψήφιος για τρίτη θητεία, κρίμα» – Το σενάριο με τον Βανς ως «μαριονέτα»
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στιβ Μπάνον, υπογράμμισε ότι «ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος το 2028, ο κόσμος πρέπει να συνηθίσει σε αυτή την ιδέα», εξηγώντας ότι υπάρχει σχέδιο για να γίνει αυτό
Οι Ντόναλντ Τραμπ και Τζ. Ντ. Βανς